Skip to main content
Menu
Your Voice Gawler
Consultation Open

Apex Park Toilet Development and Community Artwork Project

The Julian Terrace and Apex Park Toilet Development forms part of the strategic delivery of the Gawler Town Centre Design Framework that Council endorsed in 2016 to provide an ongoing commitment to the vitality of the Town Centre.
Consultation Dates:
Opened 11 Sep 2019 — Closes 02 Oct 2019

Overview

As part of the Walker Place Redevelopment new public toilets are to be delivered to replace the existing toilets located along Julian/Whitelaw Terrace (opposite Walker Place) that are at the end of asset life. As there is existing community artwork attached to the Julian/Whitelaw Terrace public toilets that will be demolished, Council propose new open space that retains the artwork and increases the amenity of Julian Terrace. The demolition of existing toilets, retention of community artwork and development of new public toilets is being funded in collaboration with the State and Federal Governments as part of the Walker Place Redevelopment ‘Places for People’ and ‘Roads to Recovery’ Programs.

The Town of Gawler invites community feedback on the Apex Park Toilet Development and Retention of Community Artwork, so please feel free to view the below posters for further information and complete the feedback survey.

Note that community consultation will be undertaken from 11 September 2019 through to 2 October 2019.

Should you have any questions about these works, please don’t hesitate to contact the Walker Place Redevelopment Team via email: walkerplaceredevelopment@gawler.sa.gov.au

Survey

The proposed Apex Park Toilet Development and Retention of the Community Artwork are significant improvements along Julian and Whitelaw Terrace being delivered as part of the Walker Place Redevelopment Project. The works involve the removal of the existing public toilets at the end of Walker Place as they are at the end of their asset life, development of new public toilets close by at Apex Park, the retention of community artwork on the exterior wall of the existing public toilets and an overall improvement to the amenity of both these areas.
The Council is currently consulting with the community seeking their feedback on this proposal. A short survey has been developed to assist with engaging with the community on this project. Your feedback and time taken to complete this survey is greatly appreciated.
1. Do you agree with the intent of the proposed works regarding the Apex Park Toilet Development and Retention of the Community Artwork?
If so, please list your three favourite elements
2. Are there any suggested improvements of the proposed new Apex Park Toilet Development?
3. Are there any suggested improvements of the proposed Retention of Community Artwork and landscaping?
4. Does the new toilet and its location at Apex Park meet the needs of the community?
5. Does the retention of the community artwork add to the cultural value of the area?
Thank you for taking the time to complete this survey. To finish, we would like to know a bit about you.
6. Please tell us your age?
7. What is your gender?
8. What is your suburb?
9. How did you hear about this project? (select all that apply)